Ditt eget bassengdesign!

Frihet til å velge

Når du først har bestemt deg for å bygge et basseng, vil flere kule ideer dukke opp i hodet. De aller fleste av oss elsker å gjøre ting akkurat som vi forestiller oss, derfor kan det være kult å designe ditt eget basseng. Dersom du har litt erfaring fra å ha tegnet andre ting i interiøret eller hagen, vil det være kjempemorsomt å sette seg ned og finne opp et helt eget basseng. Kanskje har du allerede designet huset? Da kan vi faktisk anbefale å skape ditt eget basseng – vi lever tross alt i en høyteknologisk verden der det aller meste er mulig. Det finnes en rekke ulike materialer å velge mellom, og Bassengkonsulenten kan hjelpe deg med å finne frem til en rimelig, enkel og kjapp løsning. Valget er ditt – enten går du for et kjent, populært design, eller så gjør du ting akkurat slik du har tenkt deg. Det eneste som begrenser deg på noen som helst måte, er pengene.

Bygge eget eller bestille ferdiglagd?

Hvis du har bestemt deg for å designe ditt eget basseng, kommer det neste viktige spørsmålet – vil du gjøre ting selv, eller bestille et ferdig støpt basseng? Det kan være både spennende og morsomt å bygge bassenget helt på egen hånd, men du vil straks forstå at dette ikke er noen lett jobb. Det kreves ikke bare sterk fysisk form for å grave ut og bygge et basseng, men også en god del verktøy, utstyr, tilbehør og ikke minst en solid, dyp forståelse for hvordan bassenget fungerer. Nå om dagen har det blitt veldig populært å designe egne basseng og deretter støpe dem – for eksempel i glassfiber, noe vi kommer til i en annen artikkel. Basseng i glassfiber leveres nemlig ferdig støpte, og du kan tegne ting helt etter egen fantasi for deretter å få et brukbart, ordentlig basseng. Glassfiber er både slitesterkt og kan støpes i de mest utrolige former. Dermed er det bare å begynne skissene!

Penger setter grensene

Når du skal til å designe ditt eget basseng, bør du tenke over kostnadene. Hvilket budsjett har du satt til bassenget? Hvis du har begrensede muligheter, eller ønsker å bruke så lite som mulig, anbefaler vi å gå for ferdige varianter. Slik sparer du en god del – både på utgravingen, og på selve bassenget. Det er kun pengene som setter grenser når det kommer til bassenget. Du kan designe et gigantisk basseng med ulike nivåer og seksjoner, men det vil koste deg dyrt. Ikke bare på grunn av størrelsen og de ulike delene, men også fordi fabrikken må endre på utstyret sitt for at det skal passe ideen du har tegnet. Dette kan raskt by på vansker, derfor er det smart å ta kontakt med Bassengkonsulenten på forhånd. Slik kan vi gi deg en rask konsultasjon og forberede deg på prisen du blir nødt til å betale.

Bassenget for alle

Den største fordelen med å designe sitt eget basseng, er selvfølgelig at du kan tenke på alle som vil bruke det. Har du unger i familien, eller venter du barn? Da er det smart å planlegge en seksjon der barnebassenget skal stå. Hvis du ofte har gjester, kan et boblebasseng i den ene enden sørge for at alle som kommer på besøk aldri vil glemme deg og boligen din. Du kan til og med designe et basseng som har ulike temperaturer, eller der en del av bassenget er ekstra dyp (slik at du kan dykke?). Du har utallige muligheter når du designet ditt eget basseng, men det er viktig å tenke på helheten. Ikke tenk bare på deg selv og dine behov – forestill deg forskjellige scenarioer og design bassenget slik at det passer til alle mulige formål.

Privacy Policy